Coachingsprogramma

Een programma waarbij je stap voor stap wordt geholpen om geld te verdienen op de beurs. Je krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.Coachingsprogramma

mr. R.A. Rispens (Robin), Gorredijk

"Hartelijk dank voor de boeiende en leerzame cursus. Jouw kennis en ervaring zijn duidelijk heel groot. Daarnaast heb je er zichtbaar heel veel tijd en moeite gestopt. De Trading Navigator geeft ons extra richting en slagkracht op het speelveld van de beurs. Met dit door jouw ontwikkelde gereedschap beperk je eventuele verliezen en verkoop je “de stijgers” op het juiste moment. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die zijn resultaten op de beurs sterk wil verbeteren."

Aloys Scholl, Venray

"Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”

Martin Sijbolts, Groningen

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!”

Hans G. Koornstra, Zeewolde

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.”